Zoeken

Over ons

Sinds 2017 is Horeca Handel 035 actief als groothandel voor de horeca. Vanuit de eerste locatie in Hilversum is de start gemaakt. Door de enorme groei in een korte tijd zijn wij vandaag de dag gevestigd in Naarden en Soesterberg. Vanuit hier bedienen wij 6 dagen per week onze klanten in meerdere regio’s.

 • Wij bezorgen per regio meerdere dagen per week
  Omdat dit voor vele ondernemers de ideale uitkomst is om de mogelijkheid te hebben meerdere dagen per week een bestelling te kunnen doen, is dit naast onze uitstekende service, een van de redenen om klant te worden van Horeca Handel 035.
 • Scherpe prijzen, zonder extra kosten
  Horeca Handel 035 maakt het voor u als horecaondernemer aantrekkelijk door scherpe prijzen te hanteren en geen extra kosten te rekenen voor het leveren van uw bestelling. Hierdoor zijn wij ook buiten ’t Gooi en omstreken een gewaardeerde leverancier.
 • A-merken, en up-to-date  assortiment
  De beste A-merken in food en non-food producten vindt u terug in ons assortiment. Bovendien zijn al onze vleesproducten halal. Wij houden ons assortiment up-to-date om zo te voldoen aan de wensen van onze klanten.
 • Hoge service
  Bent u op zoek naar een product dat u op onze site niet heeft kunnen vinden? Neem dan contact op via het contactformulier. Hierna zullen wij u spoedig informeren naar de mogelijkheden voor afname van het door u gevraagde product.

Advies voor starters

Bent u als startende ondernemer nog zoekende naar de juiste producten die u op voorraad nodig dient te hebben? Wij denken hierin graag met u mee en zullen u dan ook adviseren in de afname van uw benodigdheden.

Klant worden